Voipplay nieuws, tips & tricks

5 tips om 'the full experience' van Voipplay te beleven.

21/10/2021

Voipplay is ons eigen Voice over IP oplossing. Zelf ontwikkeld en uiteraard ook binnen Trustteam de way to go op vlak van telefonie.

Lees meer

Altijd bereikbaar zijn? Kies uw favoriete VoIP-toestel.

17/05/2021

Bellen kunt u tegenwoordig op 101 manieren. Gebruikt u een vaste telefoon, uw gsm, belt u via WhatsApp of videobelt u via Teams of Skype? En hoe doet u het op het werk? U gebruikt toch al Voipplay? Wist u dat u via verschillende toestellen kunt bellen? Lees verder!

Lees meer

Beheer zelf uw telefooncentrale

22/04/2021

Wilt u de weg die binnenkomende oproepen volgen zelf bepalen? Zorgen dat oproepen automatisch doorgeschakeld worden? En zelf een wachtmuziekje kiezen? Wilt u met andere woorden geheel zelf uw telefooncentrale beheren? Het kan, met Voipplay!

Lees meer

Steek uw geld waar het wél hoort

11/03/2021

Thuiswerk valt bijna niet meer weg te denken uit ons leven. Na een jaar van werken op afstand zijn we het zo goed als gewoon. Maar is uw telefoon al gewend aan het ‘nieuwe normaal’? Hebt u al het juiste programma gevonden om te bellen en videobellen zonder dat de verbinding uitvalt en zonder torenhoge telefoonrekeningen te moeten betalen? Stop met zoeken, ga voor Voipplay.

Lees meer

Iedereen in quarantaine, behalve als u Voipplay hebt

23/02/2021

Met het aanhoudende thuiswerk voelt de afstand naar kantoor verder dan ooit tevoren. Het ziet er niet naar uit dat we die verplaatsing snel terug zullen maken. Ondertussen roeien we met de riemen die we hebben, maar zijn die riemen bij u wel bestand tegen het vele telefoonverkeer? Werkt u met andere woorden al met Voipplay?

Lees meer

Gouden tips voor Voipplay

19/03/2020

In tijden van Corona geven wij u graag enkele tips mee zodat uw business niet in quarantaine gaat.

Lees meer

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen