Voipplay nieuws, tips & tricks

Hybride telefonie: bel overal, op elk toestel

29/06/2022

Tegenwoordig verloopt alle communicatie zo goed als altijd via uw computer of laptop, waarom uw telefonie nog niet? Elimineer alle overbodige hardware en werk waar u maar wilt. Sounds good? Maak kennis met Voipplay, dé hybride telefonieoplossing!

Lees meer

Uw Voipplay telefooncentrale in eigen beheer

08/06/2022

Als u kiest voor zakelijke telefonie via Voipplay, komt een van onze engineers langs om alles te installeren en alle functionaliteiten in te stellen op uw maat. Dat wil echter niet zeggen dat u zelf niets meer kunt aanpassen. Wanneer u ‘admin’ of beheerder bent, dan valt het portaal van Voipplay geheel onder uw beheer.

Lees meer

Een directe telefoonlijn met uw collega’s, klanten én telefoniepartner.

04/05/2022

Voipplay is een eigen ontwikkeling, dus komt er geen derde partij aan te pas. Het grote voordeel voor u? U krijgt een directe lijn met de makers van het Voice-over IP programma, een engineer met kennis van zaken die u niet enkel expliceert hoe Voipplay in zijn werk gaat, maar u ook erna bijstaat met een gepast antwoord op al uw vragen.

Lees meer

5 tips om 'the full experience' van Voipplay te beleven.

21/10/2021

Voipplay is ons eigen Voice over IP oplossing. Zelf ontwikkeld en uiteraard ook binnen Trustteam de way to go op vlak van telefonie.

Lees meer

Altijd bereikbaar zijn? Kies uw favoriete VoIP-toestel.

17/05/2021

Bellen kunt u tegenwoordig op 101 manieren. Gebruikt u een vaste telefoon, uw gsm, belt u via WhatsApp of videobelt u via Teams of Skype? En hoe doet u het op het werk? U gebruikt toch al Voipplay? Wist u dat u via verschillende toestellen kunt bellen? Lees verder!

Lees meer

Beheer zelf uw telefooncentrale

22/04/2021

Wilt u de weg die binnenkomende oproepen volgen zelf bepalen? Zorgen dat oproepen automatisch doorgeschakeld worden? En zelf een wachtmuziekje kiezen? Wilt u met andere woorden geheel zelf uw telefooncentrale beheren? Het kan, met Voipplay!

Lees meer

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve VoIP functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfscommunicatie.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast VoIP toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Test ook zeker ons VoIP platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen