17/05/2021

Altijd bereikbaar zijn? Kies uw favoriete VoIP-toestel.

Bellen kunt u tegenwoordig op 101 manieren. Gebruikt u een vaste telefoon, uw gsm, belt u via WhatsApp of videobelt u via Teams of Skype? En hoe doet u het op het werk? U gebruikt toch al Voipplay? Wist u dat u via verschillende toestellen kunt bellen? Lees verder!

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use! Benieuwd naar de mogelijkheden? We sommen ze graag voor u op.

 

Vaste IP-telefoontoestellen

Van instapmodel tot maximale functionaliteiten, onze vaste VoIP-toestellen zijn stuk voor stuk ontworpen voor het bedrijfsleven. Gebruiksgemak staat voorop, aangevuld met een uitstekende geluidskwaliteit die tot twee keer zo helder is als bij een normaal telefoongesprek. U sluit er eenvoudig een headset op aan. Liever een revolutionair Smart Video Phone? Dit VoIP-toestel kan aangekocht worden met een HD-camera en komt standaard met ingebouwde bluetooth én wifi.

 

Draagbare VoIP-telefoons

Draagbare telefoontoestellen waarvan de batterij zeer lang meegaat? Ga voor een van onze VoIP-telefoons waarmee u tot 18 uur lang kunt bellen. In stand-by duurt het 200 uur vooraleer u het toestel moet opladen. Deze draagbare VoIP-telefoons zijn perfect voor werknemers met een flexibele werkplek! 

 

De Voipplay mobiele app

Via deze softphone applicatie is het mogelijk om ook uw smartphone en tablet aan te sluiten op de virtuele telefooncentrale van Voipplay. Hierdoor kunt u overal waar u een internetverbinding heeft, bellen of gebeld worden, via uw eigen intern kantoornummer. De app is overigens beschikbaar voor iOS en Android. De voordelen? Zeer eenvoudig te installeren, videogesprekken en conferentiegesprekken mogelijk, geïntegreerde gesprekrecorder en -afspeler, gemakkelijk doorschakelen of in de wachtrij zetten … Enorm veel functionaliteiten dus!

 

Uw desktop als telefoon

Bovendien kan u ook uw desktop als telefoon gebruiken via de nieuwe en verbeterde Softphone.Pro applicatie. Deze applicatie is beschikbaar op zowel Apple als Windows desktops. Eenvoudig uw contactenlijst inladen, aanwezigheidsstatus (BLF), automatisch doorschakelen en clipboard integratie zijn maar enkele features die Softphone.Pro te bieden heeft.

 

Bijhorende headsets

Doet u verschillende telefoontjes na elkaar? Maak het uzelf nog gemakkelijker en gebruik een van de bijhorende headsets. Onze draadloze oplossing bestaat uit een professionele draadloze headset die speciaal ontworpen is om geconcentreerd en effectief te werken. Dankzij de geluidsonderdrukkingstechnologie wordt de helderheid van het gesprek geoptimaliseerd en verdwijnt het achtergrondgeluid.

 

Kies uw VoIP-toestel

Bel met het toestel dat u zelf verkiest, want met Voipplay zijn de mogelijkheden breed. Graag meer informatie? Laat ons een telefonische afspraak plannen!

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen