Vraag vandaag nog een demo aan

Demo aanvragen

De belangrijkste pijlers van onze oplossing

Integratie CRM

Voipplay kan koppelen met meer dan 250 CRM/ERP applicaties (bvb. Teamleader, Navision, Salesforce, Office 365, Exact). Zo kunnen interessante communicatiestromen opgezet worden om klantgericht te communiceren.

Gebruiksvriendelijk

Telefonie hoeft niet moeilijk te zijn. U kan op elk moment zelf de nodige aanpassingen doen in het online Voipplayportaal.

Kostenbesparend

Geen onverwachte kosten, alleen een vast bedrag per maand. In vele gevallen goedkoper dan de traditionele telefonie. Bovendien is Voipplay schaalbaar: komt er een collega bij of verlaat een medewerker het bedrijf, dan kunt u zelf heel eenvoudig lijnen en toestellen toevoegen of verwijderen. U betaalt dus op elk moment énkel voor hetgeen u nodig heeft.

Flexibel

Voipplay werkt volgens het plug & play principe. Verhuist uw bedrijf of werkt u vanop een andere locatie? U dient uw toestel aan te sluiten op het internet en kan daarna onmiddellijk bellen.

Klantgericht

Klanten die snel en efficiënt geholpen worden aan de telefoon, klagen minder en kopen meer, precies wat u wilt toch?

Altijd & overal

Of u nu op kantoor, in een hippe koffiebar, aan uw keukentafel thuis of op uw luie kont onder de Spaanse zon werkt: u bent altijd bereikbaar op uw intern nummer.

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen