08/06/2022

Uw Voipplay telefooncentrale in eigen beheer

Als u kiest voor zakelijke telefonie via Voipplay, komt een van onze engineers langs om alles te installeren en alle functionaliteiten in te stellen op uw maat. Dat wil echter niet zeggen dat u zelf niets meer kunt aanpassen. Wanneer u ‘admin’ of beheerder bent, dan valt het portaal van Voipplay geheel onder uw beheer.

Daar kunt u zelf gemakkelijk alles aanpassen naar uw behoeftes en wensen van dat moment. U kunt met andere woorden geheel zelf uw telefooncentrale beheren.

 

Persoonlijk adresboek

De contacten die u het meest gebruikt, houdt u bij in uw persoonlijk adresboek. Door gebruik van het adresboek verschijnt de klantnaam onmiddellijk op het scherm. Zo weet u wie u aan de lijn heeft, nog voor u opneemt. Ook uitbellen gaat eenvoudig. Met één druk op het nummer belt uw telefoontoestel uw gekozen contactpersoon op. Het adresboek is overal bereikbaar. Het bevindt zich namelijk veilig in de cloud.

 

Weekschema’s op maat

Oproepen kunt u koppelen aan een weekschema. Via het portaal stelt u een efficiënte oproepflow in tijdens de openingsuren. Wanneer u afwezig bent of iemand belt buiten de openingsuren, kunt u een boodschap instellen. Die boodschap kan per dag verschillen.

 

Automatisch doorschakelen

Wanneer u er niet bent, kunt u er via Voipplay voor zorgen dat uw telefoon doorgeschakeld wordt. U kunt zelf bepalen wie de volgende in lijn is.

 

Wachtmuziek en wachtrij

Niemand houdt van wachten, en al zeker niet van die standaard wachttoontjes. Met Voipplay kunt u een eigen melodie kiezen. U maakt het zo voor bellers in de wachtrij net iets aangenamer.

 

Flexibiliteit troef

Het grote voordeel is dat u alles in realtime kunt aanpassen. Voipplay biedt u alle flexibiliteit. En laat dat nu net de basiskracht van VoIP zijn.

 

Zelf flexibele, zakelijke telefonie in uw bedrijf?

Bel of mail, en maak een afspraak!

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen