22/04/2021

Beheer zelf uw telefooncentrale

Wilt u de weg die binnenkomende oproepen volgen zelf bepalen? Zorgen dat oproepen automatisch doorgeschakeld worden? En zelf een wachtmuziekje kiezen? Wilt u met andere woorden geheel zelf uw telefooncentrale beheren? Het kan, met Voipplay!

 

Persoonlijk adresboek

De contacten die u het meest gebruikt, houdt u bij in uw persoonlijk adresboek. Door gebruik van het adresboek verschijnt de klantnaam onmiddellijk op het scherm. Zo weet u wie u aan de lijn heeft, nog voor u opneemt. Ook uitbellen gaat eenvoudig. Met één druk op het nummer belt uw telefoontoestel uw gekozen contactpersoon op. Het adresboek is overal bereikbaar. Het bevindt zich namelijk veilig in de cloud.

 

Weekschema’s op maat

Oproepen kunt u koppelen aan een weekschema. Via het portaal stelt u een efficiënte oproepflow in tijdens de openingsuren. Wanneer u afwezig bent of iemand belt buiten de openingsuren, kunt u een boodschap instellen. Die boodschap kan per dag verschillen.

 

Automatisch doorschakelen

Wanneer u er niet bent, kunt u er via Voipplay voor zorgen dat uw telefoon doorgeschakeld wordt. U kunt zelf bepalen wie de volgende in lijn is.

 

Wachtmuziek en wachtrij

Niemand houdt van wachten, en al zeker niet van die standaard wachttoontjes. Met Voipplay kunt u een eigen melodie kiezen. U maakt het zo voor bellers in de wachtrij net iets aangenamer.

 

Beheer uw telefooncentrale via Voipplay en maak het uzelf gemakkelijk. Plan een afspraak om alle functionaliteiten en voordelen van Voipplay te ontdekken.

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve VoIP functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfscommunicatie.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast VoIP toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Test ook zeker ons VoIP platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen