Vraag vandaag nog een demo aan

Demo aanvragen

Voice over IP en Voipplay

Voice over IP, VoIP of bellen via het internet

Wat is VoIP? Voice over IP maakt het mogelijk om te bellen via het IP-netwerk (Internet Protocol). De telecomprovider zet gesproken woorden (analoog) om naar een digitaal signaal, vooraleer het verstuurd wordt via het internet. VoIP maakt telefonie een pak eenvoudiger. Het enige noodzakelijke is een sterke internetverbinding. Een fysieke telefooncentrale wordt compleet overbodig. 

 

 

Voipplay als eigen ontwikkeling

VoIP is dé moderne manier van bellen na het ISDN-tijdperk. In de jaren 90 werd het dankzij het ISDN-netwerk mogelijk om tegelijk te bellen en te surfen. Ondertussen is die technologie verouderd en meestal ook erg duur. Bovendien wordt ook de dienstverlening errond stopgezet. 

 

Voipplay werd ontwikkeld door ons eigen team. Via Voipplay belt u over het internet. Geen complexe en dure telefooncentrale, maar u blijft wél genieten van dezelfde functionaliteiten (en zelfs meer!). Met het handige webplatform kunt u zelf alle configuraties eenvoudig afstemmen op de noden van uw bedrijf. Ideaal voor zelfstandigen en kmo's!

 

Doordat wij onze eigen VoIP centrale ontwikkelden, garanderen wij een zeer nauw contact met de klant. Bij ons wacht je geen vijf dagen op een antwoord. Heb je vragen omtrent jouw centrale? Contacteer ons en verwacht snel een antwoord.

 

Telefonie zal blijven evolueren. Klassieke telefooncentrales zullen binnen enkele jaren volledig verdwijnen. Voice over IP is door zijn flexibiliteit en schaalbaarheid dé toekomst.

 

Neem contact op met Voipplay

Zelf ook Voipplay aanbieden?

Wist u trouwens dat u zelf ook Voipplay kan aanbieden? Met het resellerprogramma van Voipplay kan u zelf verdeler worden van onze VoIP oplossing. Wie weet is dit een mooie aanvulling op uw huidig gamma.

 

Met Voipplay kiest u voor een innovatief en stabiel Voice over IP platform met een efficiënte werking. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Reseller worden

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve VoIP functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfscommunicatie.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast VoIP toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Test ook zeker ons VoIP platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen