Vraag vandaag nog een demo aan

Demo aanvragen

Wat is VoIP: bellen in de cloud

Voice over IP, VoIP of internettelefonie

Voice over IP maakt het mogelijk om te bellen via het IP-netwerk (Internet Protocol). De telecomprovider zet gesproken woorden (analoog) om naar een digitaal signaal, vooraleer het verstuurd wordt via het internet. VoIP maakt telefonie een pak eenvoudiger, want het enige wat noodzakelijk is, is een sterke internetverbinding. Een telefooncentrale wordt dus compleet overbodig. 

VoIP is dé moderne manier van bellen nu het ISDN-tijdperk definitief voorbij is. In de jaren 90 werd het dankzij het ISDN-netwerk mogelijk om tegelijk te bellen en te surfen. Ondertussen is die technologie verouderd en meestal ook erg duur. Bovendien wordt ook de dienstverlening errond stopgezet. 

De toestellen worden rechtstreeks aangesloten op het internet, via uw router. Wist u dat u zelfs op uw gsm-nummer bereikbaar bent met uw intern nummer?

Dit alles zorgt ervoor dat VoIP de nieuwe standaard is geworden en dat het voor bedrijven een logische stap is om voortaan te bellen in de cloud.

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen