04/05/2022

Een directe telefoonlijn met uw collega’s, klanten én telefoniepartner.

Voipplay is een eigen ontwikkeling, dus komt er geen derde partij aan te pas. Het grote voordeel voor u? U krijgt een directe lijn met de makers van het Voice-over IP programma, een engineer met kennis van zaken die u niet enkel expliceert hoe Voipplay in zijn werk gaat, maar u ook erna bijstaat met een gepast antwoord op al uw vragen.

 

Opstart en installatie ter plaatse

Kiest u voor zakelijke telefonie van Voipplay, dan komt een van onze engineers langs om alles bij u te installeren. Hij of zij stelt alle telefoons en toestellen in volgens uw voorkeur. Het portaal (waar al het belgebeuren wordt ingesteld) zetten we samen met u op. We tonen duidelijk wat we instellen, waar we dit doen en hoe we dit doen. Wenst u achteraf nog een opleiding voor extra medewerkers? Dan komen we graag ter plaatse.

 

Sterk team van engineers

Hier krijgt u geen honderd verschillende medewerkers in een callcenter aan de lijn. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak. Als u belt naar ons krijgt u steevast hetzelfde service-eiland aan de lijn. Dat eiland telt vier bewoners: vier engineers die u en uw bedrijf door en door kennen. Op die manier creëren we een persoonlijke band met u. Deze aanpak leidt ertoe dat onze engineers u gemakkelijker kunnen helpen, omdat ze uw set-up ook beter beheersen.

 

Continue innovatie

Onze telefonie in de cloud is een werk van constante innovatie. We onderzoeken voortdurend hoe we Voipplay nog beter kunnen maken. Elke nieuwigheid wordt door ons eerst uitvoerig getest voor we ze aan u introduceren.

 

Voipplay in uw bedrijf?

Wilt u vanaf nu bellen waar en wanneer u maar wilt, volledig in de cloud? Geef ons een belletje, voor de laatste keer niet in de cloud!

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen