Demo aanvragen

Uw telefooncentrale in de cloud

Voipplay is een online PBX-platform dat speciaal ontwikkeld is om het telefonie gebeuren volledig in de cloud te laten werken.

Bellen via het internet

Telefooncentrale in eigen beheer

Kostenbesparend bellen

Contacteer ons
Trustteam Cloud

Uw telefooncentrale in de cloud

Bedrijfstelefonie saai? Niet met Voice over IP en Voipplay!

De cloud is de toekomst. Ook op vlak van telefonie! Via Voipplay belt u over het internet. Dit kan via een vaste verbinding of via wifi. Geen complexe en dure telefooncentrale maar wel genieten van ontzettend veel functionaliteiten en opties. Met het handige webportaal van Voipplay kunt u zelf alle configuraties afstemmen op de noden van uw bedrijf. Het Voipplay portaal kunt u trouwens volledig zelf beheren. Efficiënt telefoneren via Voice over IP? Het kan met Voipplay. 

Functionaliteiten

VoIP toestellen

Essentieel om te bellen: een toestel

Bij Voipplay alleen het beste. Daarom hebben wij een partnership met Yealink voor onze toestellen. Yealink is een van de grootste spelers op de markt op vlak van VoIP toestellen.

 

Een vast toestel, een draagbare handset of een handige headset. We hebben het allemaal. Maar het belangrijkste pluspunt, onze toestellen zijn één voor één ‘ready to use’. Gewoon even aansluiten op het internet en u kan beginnen.

 

Bent u vaak onderweg? Onze handige Softphone app is een echte must op uw mobiele telefoon.

Download hem hier (iOS).
Download hem hier (Android).

Bekijk alle VoIP toestellen

Voipplay portaal

Uw telefooncentrale in eigen beheer

Elk bedrijf is anders. Ook uw telefonie kan dus niet gelijk zijn aan die van pakweg uw buurman. Met het handige Voipplay portaal stemt u uw telefonie af op uw bedrijf. Voeg gemakkelijk nieuwe toestellen toe, pas je openingsuren aan, spreek je voicemails in en voeg ze toe, stel je keuzemenu in, pas je wachtmuziek aan… Alles wordt kinderspel met onze VoIP telefooncentrale.

Troeven

Integratie CRM Integratie CRM

Integratie CRM

Voipplay kan koppelen met meer dan 250 CRM/ERP applicaties (bvb. Teamleader, Navision, Salesforce, Microsoft 365, Exact Online...). Zo kunnen interessante communicatiestromen opgezet worden om klantgericht te communiceren.

Gebruiksvriendelijk Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Telefonie hoeft niet moeilijk te zijn. U kan op elk moment zelf de nodige aanpassingen doen in het online Voipplayportaal. Zo is de telefooncentrale steeds aangepast aan uw noden.

Kostenbesparend Kostenbesparend

Kostenbesparend

Geen onverwachte kosten, alleen een vast bedrag per maand. In vele gevallen goedkoper dan de traditionele telefonie. Bovendien is Onze VoIP oplossing zeer schaalbaar: komt er een collega bij of verlaat een medewerker het bedrijf, dan kunt u zelf heel eenvoudig telefoonlijnen en toestellen toevoegen of verwijderen. U betaalt dus op elk moment énkel voor hetgeen u nodig heeft.

Flexibel Flexibel

Flexibel

Voipplay werkt volgens het plug & play principe. Verhuist uw bedrijf of werkt u vanop een andere locatie? U dient uw toestel aan te sluiten op het internet en kan daarna onmiddellijk bellen.

Klantgericht Klantgericht

Klantgericht

Klanten die snel en efficiënt geholpen worden aan de telefoon, klagen minder en kopen meer, precies wat u wilt toch?

Altijd & overal Altijd & overal

Altijd & overal

Of u nu op kantoor, in een hippe koffiebar, aan uw keukentafel thuis of op uw luie kont onder de Spaanse zon werkt: u bent altijd bereikbaar op uw intern nummer via de handige Voipplay app.

Contacteer onsVoipplay is een product van Trustteam.

Voipplay is de VoIP oplossing van IT-partner Trustteam. Trustteam is een allround IT-partner voor kmo's die zich toespitst op cloudoplossingen, hardware en netwerken, VoIP-telefonie, GDPR-audits en support. Trustteam heeft twee datacenters in eigen beheer die bovendien ISO 27001 gecertificeerd zijn. Dat maakt dat Trustteam voldoet aan de strengste eisen wat informatiebeveiliging betreft. De organisatie is actief sinds 2002 en met haar 6500 klanten en 260 medewerkers is ze een gevestigde waarde binnen de sector.

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve VoIP functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfscommunicatie.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast VoIP toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Test ook zeker ons VoIP platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen