Demo aanvragen

Uw telefooncentrale in de cloud

Voipplay is een online PBX-platform dat speciaal ontwikkeld is om het telefonie gebeuren volledig in de cloud te laten werken.

Bellen via het internet.

Altijd en overal bereikbaar.

Op een kostenbesparende manier.

Contacteer ons

Uw telefooncentrale in de cloud

Zakelijke telefonie saai? Niet met Voipplay!

Bij het moderne werken staat de cloud centraal en dat is voor telefonie niet anders. VoIP of Voice Over IP betekent bellen via het internet. Veel heeft u niet nodig: overal waar u een internetverbinding heeft, kan u bellen via Voipplay. Geen dure en complexe telefooncentrale meer, maar een gebruiksvriendelijk online portaal. U kan uw telefonie volledig afstemmen op de noden en behoeften van uw bedrijf. Is er een verhuis gepland, werkt u met meerdere vestigingen of doet u een dagje aan thuiswerken? Geen probleem, dankzij het plug & play principe kan u onmiddellijk aan de slag!

Functionaliteiten

Voipplay toestellen

Essentieel om te bellen: een toestel

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready-to-use. Gewoon even aansluiten op het internet en u kan beginnen bellen!

Bent u vaak onderweg? Dan is de Voipplay app ongetwijfeld een must op uw gsm.
Download hem hier (iOS).
Download hem hier (Android).

Bekijk alle toestellen

Voipplay portaal

Lekker gemakkelijk zelf aan te passen

Elk bedrijf is anders. Dus ook uw telefonie is volledig anders dan die van pakweg uw buurman. Met het handige Voipplayportaal stemt u uw telefonie af op uw bedrijf. Nieuwe toestellen toevoegen, openingsuren aanpassen, afwezigheidstesten inspreken en uploaden, keuzemenu instellen, wachtmuziek aanpassen,... Het wordt allemaal kinderspel!

Troeven

Integratie CRM

Voipplay kan koppelen met meer dan 250 CRM/ERP applicaties (bvb. Teamleader, Navision, Salesforce, Office 365, Exact). Zo kunnen interessante communicatiestromen opgezet worden om klantgericht te communiceren.

Gebruiksvriendelijk

Telefonie hoeft niet moeilijk te zijn. U kan op elk moment zelf de nodige aanpassingen doen in het online Voipplayportaal.

Kostenbesparend

Geen onverwachte kosten, alleen een vast bedrag per maand. In vele gevallen goedkoper dan de traditionele telefonie. Bovendien is Voipplay schaalbaar: komt er een collega bij of verlaat een medewerker het bedrijf, dan kunt u zelf heel eenvoudig lijnen en toestellen toevoegen of verwijderen. U betaalt dus op elk moment énkel voor hetgeen u nodig heeft.

Flexibel

Voipplay werkt volgens het plug & play principe. Verhuist uw bedrijf of werkt u vanop een andere locatie? U dient uw toestel aan te sluiten op het internet en kan daarna onmiddellijk bellen.

Klantgericht

Klanten die snel en efficiënt geholpen worden aan de telefoon, klagen minder en kopen meer, precies wat u wilt toch?

Altijd & overal

Of u nu op kantoor, in een hippe koffiebar, aan uw keukentafel thuis of op uw luie kont onder de Spaanse zon werkt: u bent altijd bereikbaar op uw intern nummer.

Contacteer onsVoipplay is een product van Trustteam.

Voipplay is de VoIP oplossing van IT-partner Trustteam. Trustteam is een allround IT-partner voor kmo's die zich toespitst op cloudoplossingen, hardware en netwerken, VoIP-telefonie, GDPR-audits en support. Het bedrijf heeft twee datacenters in eigen beheer die bovendien ISO 27 001 gecertificeerd zijn. Dat maakt dat Trustteam voldoet aan de strengste eisen wat informatiebeveiliging betreft. De organisatie is actief sinds 2002 en met haar 1500 klanten en 120 medewerkers is ze een gevestigde waarde binnen de sector.

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen