23/02/2021

Iedereen in quarantaine, behalve als u Voipplay hebt

Met het aanhoudende thuiswerk voelt de afstand naar kantoor verder dan ooit tevoren. Het ziet er niet naar uit dat we die verplaatsing snel terug zullen maken. Ondertussen roeien we met de riemen die we hebben, maar zijn die riemen bij u wel bestand tegen het vele telefoonverkeer? Werkt u met andere woorden al met Voipplay?

 

Bel van thuis, met het nummer van de zaak

Voipplay is bellen over het internet. Geen complexe telefooncentrale, maar wel dezelfde functionaliteiten. En eigenlijk nog meer. Met Voipplay belt u van thuis uit, met het nummer van de zaak. Hou uw persoonlijke telefoonnummer dus maar geheim voor klanten.

 

Integratie met bestaande pakketten

Wist u dat u Voipplay kunt integreren met meer dan 250 bestaande CRM-/ERP-pakketten? Denk maar aan MyZen, Microsoft Teams en Teamleader. Programma’s die we het voorbije jaar maar al te goed hebben leren kennen. Ook Salesforce, Office 365, Exact en Navision kunnen eenvoudig gekoppeld worden met Voipplay. Zo kunt u op een uiterst efficiënte manier met uw klanten communiceren. Uitbellen gaat namelijk snel vanuit uw pakket.

Link: https://www.trustteam.be/nl/diensten/software/myzen

 

Geen peperdure telefoonrekening

U beschikt thuis over een actieve internetverbinding? Perfect, want dat is het enige wat u nodig hebt om via het Voipplay platform te kunnen bellen. Stay in touch met al uw teamgenoten, zonder dat de kosten oplopen.

 

Conference calls via Voipplay

Nog zo een bekend fenomeen: conference calls. Stel uw meetings niet uit, maar hou uw calls via Voipplay. Dat gaat gemakkelijk en snel, want in 30 seconden gaat uw meeting van start. Bel in en u bent vertrokken. Geen vertraging door file, want u zit klaar op het afgesproken tijdstip. Al uw meetings kunnen doorgaan, vanop afstand. Zowel de organisator als deelnemers bellen zonder extra kosten.

 

Benieuwd naar alle voordelen van zakelijke telefonie in de cloud?

-          Telewerken gaat eenvoudig: u belt van thuis, met het nummer van de zaak.

-          Naar uw collega’s belt u altijd gratis.

-          Meerdere mensen tegelijk bereiken? Laat al hun toestellen op hetzelfde moment rinkelen.

-          Uw service verbeteren? Neem gesprekken gemakkelijk op.

-          Vergaderen via de telefoon? Simpel en zonder onderbrekingen, met Voipplay!

 

Bereikbaar blijven, terwijl u op afstand werkt? Voipplay is dé oplossing om zowel met uw team als met uw klanten in contact te blijven, wanneer u maar wilt. De functionaliteiten zijn breed, de kosten miniem. Ga vandaag nog voor Voipplay.

 

Zet uw mensen in quarantaine, niet uw business. Graag meer informatie? Laat ons een telefonische afspraak plannen!

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen