07/02/2019

Hoe Voipplay bijdraagt tot een hogere klantentevredenheid

Klanten die sneller geholpen worden aan de telefoon, klagen minder en kopen meer. Precies wat u wilt toch?

Voipplay is...

► Eenvoudig
Geen complexe en dure telefooncentrale meer, maar bellen in de cloud!

► Schaalbaar en flexibel
Uitbreiden, verhuizen, thuiswerken of verschillende vestigingen vormt allemaal geen probleem wanneer u met VoIP belt. Uw telefonie evolueert gewoon met uw bedrijf mee.

► Compleet
In cloudtelefonie werden alle denkbare functionaliteiten opgenomen: automatisch doorschakelen, tijdsschema op basis van de openingsuren, eenvoudig instellen van voicemail en wachtmuziek, conferentiegesprekken...

► Gebruiksvriendelijk
VoIP is heel simpel: een nieuw toestel toevoegen, de automatische doorschakeling wijzigen, een out-of-office bandje inspreken,... u kan het voortaan allemaal zelf via het online portaal!

► Deel van een groter geheel
Uw Voipplay kan gekoppeld worden aan uw CRM- of ERP-pakket voor een nóg efficiëntere werking!

► Kostenefficiënt
Een vaste maandelijkse kost voor uw telefonie, geen onverwachte kosten meer! Bovendien is Voipplay in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan de klassieke telefonie.

 

Benieuwd geworden? Ontdek...

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen