19/02/2019

Het einde van ISDN, VoIP is de opvolger!

Kies voor een toekomstvriendelijke manier van bedrijfstelefonie: Voice over IP!

Heel wat bedrijven kozen in de jaren negentig voor een ISDN-lijn die het mogelijk maakte - in tegenstelling tot een analoge verbinding - om tegelijk te bellen en op internet te surfen. Het feit dat meerdere telefoontoestellen aangesloten kunnen worden, zorgde ervoor dat het ISDN ook in de bedrijfswereld populair werd. Jaren aan een stuk bleef ISDN populair, want waarom zou men veranderen als iets werkt?

 

Toch komt binnenkort een einde aan het ISDN-tijdperk. De technologie is verouderd en meestal erg duur, waardoor beslist werd om de service stop te zetten. Bovendien stappen veel bedrijven over op een krachtige ADSL-verbinding voor hun internet. Via diezelfde lijn kan ook VoIP aangeboden worden, om te bellen via het internet.

 

VoIP is dus de ideale opvolger

Belt u nog via een ISDN-lijn? Denk dan tijdig aan een alternatief.
VoIP is eigenlijk de nieuwe standaard wat telecommunicatie betreft.

Overstappen naar VoIP is eigenlijk heel eenvoudig: u behoudt uw zelfde nummers en profiteert van dezelfde geluidskwaliteit en functionaliteiten die u al jaren gewend bent. Meer nog: dankzij VoIP krijgt u er een pak éxtra functionaliteiten. Want VoIP, dat is telefonie op een innovatieve manier.

 

Daarnaast heeft VoIP nog een aantal duidelijke voordelen in vergelijking met ISDN:

  • altijd en overal bellen: waar u ook bent, u bent altijd bereikbaar op uw intern nummer
  • gebruiksvriendelijk: in enkele muisklikken kunt u uw volledige centrale afstemmen op de noden van uw bedrijf
  • schaalbaar: uw telefonie evolueert mee met uw bedrijf (uitbreiding of inkrimping), waardoor u altijd enkel betaalt voor hetgeen u gebruikt
  • kostenefficiënt: geen investering, geen onderhoud en slechts één netwerk voor zowel spraak als data

Veilig in ons datacenter, da's waar uw telefooncentrale gehost zal worden. Trustteam zorgt voor de nodige back-up zodat u altijd bereikbaar blijft.

 

Conclusie: dankzij VoIP krijgt u meer voor minder! En daar zal uw portemonnee blij voor zijn :-)

Kent u Voipplay al? Ontdek de voordelen en functionaliteiten van bellen in de cloud!

 

 

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen