22/05/2019

Haal alles uit uw telefonie

Wist u dat u Voipplay ook kan gebruiken voor uw receptie of om te vergaderen?

Voipplay is gemaakt om te bellen. Klopt, maar wil dat daarom zeggen dat we niet moeten gaan voor méér? Dat we geen extraatjes moeten voorzien? Nee.

Assistent voor uw receptie

Als receptioniste komen de telefoontjes vaak aan de lopende band binnen. Met de handige interface van Voice Operator Panel ziet u onmiddellijk welke collega's beschikbaar zijn om een telefoon aan te nemen. Drag-and-drop & voila, de beller is verder geholpen! De VOP is een onmisbare tool voor efficiënte telefonie.

 

Handige draadloze Bluetooth-headset

... om te koppelen aan uw telefoontoestel! Doordat het geluid onderdrukt wordt en achtergrondgeluid dus verdwijnt, is de headset ideaal om geconcentreerd te werken. Ook tijdens het bellen geniet u van een premium geluidskwaliteit. Bovendien kunnen collega's ook gemakkelijk zien dat u in gesprek bent door het gesprekslampje op de headset.

 

Efficiënt vergaderen

Een korte vergadering met een klant of met collega's op een andere vestiging, maar niet de moeite om in de auto te springen? Voipplay beschikt over een handig toestel voor meetings met 5 personen op één locatie. Met het conference room toestel zijn alle deelnemers perfect hoorbaar aan de andere kant van de lijn & wordt heel wat (file)tijd bespaard!

 

Zie wie er aanbelt

Wandelt u telkens naar de voordeur of ingang van uw bedrijf wanneer iemand aanbelt? Met een parlofoon kan dit veel eenvoudiger georganiseerd worden! De bezoeker belt aan en u kan hem/haar verwelkomen via uw telefoontoestel. Door de parlofoon te koppelen aan Voipplay, kan u zelfs via uw toestel de deur gewoon openen. Het is bovendien ook mogelijk om de beelden op uw pc te zien en via uw pc toegang te verlenen aan de bezoeker. 

 

Koppel uw telefonie aan uw CRM

Uw organisatie heeft er baat bij dat de bedrijfsprocessen zo eenvoudig mogelijk zijn. Uw telefonie koppelen aan uw CRM is daarin een belangrijk aspect: interessante communicatiestromen kunnen opgezet worden om klantgericht te communiceren. 

Wist u dat Voipplay kan koppelen met meer dan 250 CRM/ERP applicaties? Teamleader, Navision, Salesforce, Office 365 en Exact zijn er maar enkele van.

Bovendien is Voipplay partner van Teamleader. We kunnen u dus heel gemakkelijk helpen om een professionele software te voorzien om uw klantenrelaties, facturatie, projectmanagement en support eenvoudig te beheren.

 

Benieuwd naar andere functionaliteiten?

 

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen