19/03/2020

Gouden tips voor Voipplay

In tijden van Corona geven wij u graag enkele tips mee zodat uw business niet in quarantaine gaat.

 

1) Conference Call

Via deze standaardfunctionaliteit kunt u met meerdere mensen telefonisch vergaderen. Het aantal virtuele meetings is onbeperkt. Indien u hiervan wilt gebruikmaken is het wel belangrijk dat u beschikt over voldoende kanalen.

 

2) Mobiele werkers

Wilt u ook via uw gsm van de functionaliteiten van Voipplay genieten? Installeer de app op uw smartphone (eenmalige kost van € 5) en uw toestel maakt onderdeel uit van Voipplay. Uitbellen verloopt dus volledig via Voipplay!

Tot eind april rekenen we GEEN meerkost voor deze extra extensies!

 

3) Thuiswerken

U kunt perfect een vast toestel meenemen naar huis en het aansluiten op uw internetverbinding. Zorg wel voor een netwerkkabel en een stroomadaptor voor uw telefoon.

 

4) Antwoordapparaat

Via Voipplay kunt u een antwoordapparaat activeren en de ontvangen boodschappen laten mailen naar uw computer en/of gsm.

 

5) Flexibel doorschakelen

Via Voipplay kunt u alle inkomende oproepen laten doorschakelen naar een ander nummer. Bovendien kunt u dit al dan niet koppelen aan een weekschema.

 

Nog meer gouden tips? Bel ons op +32 (0)56 23 46 06 of mail naar sales@trustteam.be!

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen