23/01/2019

Bel het voort & verdien € 100 belwaarde

Als Voipplay-klant zou € 100 gratis belkrediet welgekomen zijn, niet?

Bent u Voipplay-klant? Dan kent u ondertussen de voordelen van bellen in de cloud. Een telefooncentrale is overbodig geworden, uw telefoonfactuur is veel beter onder controle en u geniet van een flexibele telefonieoplossing.

Voordelen die u ook met anderen wilt delen? Groot gelijk! 
En u kan er bovendien nog iets aan verdienen!


Hoe? Wel, moeilijk is het niet!

U kunt € 100 belkrediet opstrijken door een vriend-ondernemer voor Voipplay te laten bezwijken.

En dat bezwijken, dat zal Trustteam wel voor haar rekening nemen. Het enige wat wij van u verwachten om deel te nemen aan deze actie, is dat u ons een bedrijf doorgeeft dat interesse zou kunnen tonen in Voipplay (en dat nog niet bekend is bij ons). Als u ons het bedrijf en de contactgegevens bezorgt via marketing@trustteam.be, dan schieten wij onmiddellijk in actie.

Wanneer ingetekend wordt voor een jaarabonnement op Voipplay, krijgt u € 100 belkrediet!

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen