14/03/2019

3 redenen waarom VoIP een goed idee is voor bedrijven uit de transportsector

Voice over IP in transportbedrijven? Een grote meerwaarde!

 

Bellen via het internet is de toekomst van onze telefonie

Cloudtelefonie zal de markt van de zakelijke telefonie de komende jaren alleen maar verder gaan beheersen. ISDN heeft jarenlang de koning geweest in het land van de telefonie, maar is ondertussen verouderd. Zo sterk zelfs dat binnenkort de stekker eruit getrokken zal worden. Gelukkig is er een heel logische opvolger: Voice over IP (VoIP) of bellen via het internet. 

Bovendien kent VoIP een aantal voordelen in vergelijking met klassieke telefonie: het is gebruiksvriendelijk, flexibel, klantgericht én kostenbesparend. 

 

VoIP in de transportsector

Voor élke sector is Voice over IP handig, maar voor de transportsector zijn er een aantal éxtra voordelen die van VoIP een echte meerwaarde maken.

  • Interessante internationale tarieven
    Bedrijven werkzaam in de transportsector bellen vaak, zowel nationaal als internationaal. Het plannen van een transport, het wijzigen van een transport,... heel vaak wordt de administratieve opvolging via de telefoon geregeld. Een belangrijk aspect bij de keuze van een telefoniesysteem zijn dus de (inter)nationale beltarieven. Bij Voice over IP kunnen die tarieven tot 40% lager liggen dan bij een klassieke telefooncentrale!

  • Mobiele app
    Ook de chauffeurs onderweg dienen gemakkelijk te kunnen bellen: om te laten weten dat het transport aangekomen is, omdat ze te laat zullen zijn door de verkeersomstandigheden,... Met Voice over IP is het mogelijk om via uw gsm te bellen op de telefooncentrale van uw bedrijf. Het enige wat u dient te doen, is de app installeren.

  • Altijd en overal
    VoIP-telefonie richt zich op de toekomst: mobiel werken, op elk moment. Een handig voordeel is dus dat u op elk moment bereikbaar bent op uw intern nummer, dat doorgeschakeld kan worden naar uw gsm. Of u dus op kantoor bent of onderweg, u bent altijd bereikbaar!

 

Voipplay als telefoniesysteem voor de transportsector

Voipplay is een VoIP-platform met tal van functionaliteiten dat ontwikkeld wordt door Trustteam. In het handige webplatform kunnen alle configuraties afgestemd worden op uw bedrijf. Ook integratie met uw CRM of ERP voor een efficiënte werking is perfect mogelijk! 

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve VoIP functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfscommunicatie.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast VoIP toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Test ook zeker ons VoIP platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen