Vraag vandaag nog een demo aan

Demo aanvragen

Wat is Voipplay?

De cloud is de toekomst! Ook op vlak van zakelijke telefonie. Via Voipplay belt u over het internet. Geen complexe en dure telefooncentrale, maar u blijft wél genieten van dezelfde functionaliteiten (en zelfs meer!). Met het handige webplatform kunt u zelf alle configuraties eenvoudig afstemmen op de noden van uw bedrijf. Ideaal voor zelfstandigen en kmo's!

De voordelen van internet bellen?

Gebruiksvriendelijk? Check!
Innovatief? Check!
Betrouwbaar? Check!
Voordelig? Check!
De telefonie van de toekomst? CHECK!

Bedrijfstelefonie zal de komende jaren alleen maar meer evolueren richting VoIP (Voice over IP). Bellen in de cloud brengt dan ook alleen maar voordelen met zich mee!

Ontdek alle functionaliteiten

Waarom Voipplay?

Met Voice over IP bel je gemakkelijk én goedkoop van overal ter wereld. Enige voorwaarde: een internetconnectie. Zelfs een klassieke telefoonlijn is overbodig! Altijd en overal bereikbaar zijn (ook op uw intern nummer) is dus niet langer een utopie.

Geen onverwachte kosten, maar maandelijks een vaste prijs. In ruil krijgt u alle beschikbare functionaliteiten. U hoeft dus nooit extra te betalen voor nieuwe functionaliteiten, dat beloven we. En bovendien is Voipplay aan het einde van de rit een stuk goedkoper dan de klassieke telefonie. U betaalt dus minder voor meer, dat is waar Voipplay voor staat!

Ontdek alle voordelen

Wat heeft u nodig?

VoIP toestellen

Dit zijn telefoontoestellen die beschikken over een netwerkaansluiting waardoor ze ingeplugd kunnen worden op het computernetwerk van uw bedrijf. U kan ook bellen via de softphone app op uw smartphone, een draagbaar telefoontoestel of uw pc. U hoeft het toestel gewoon te connecteren met het netwerk.

Internetverbinding

Om onze toestellen in verbinding te brengen met Voipplay is er een internetverbinding nodig. Via deze internetverbinding gaat een VoIP-toestel zich aanmelden bij de Voipplay PBX telefooncentrale.  

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Of test het platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen