Vraag vandaag nog een demo aan

Demo aanvragen

Webinar Voipplay

Voipplay | Benieuwd naar alle nieuwe mogelijkheden van onze Voice over IP centrale? 

 

Communicatie is een heel belangrijk gegeven binnen een onderneming. Zowel communicatie naar de klant en leverancier als de communicatie binnen uw eigen onderneming. Vaak zien we een overvloed aan interne mails die gemakkelijk verholpen kunnen worden door een kort gesprek. Wist u trouwens dat we Voipplay kunnen koppelen met 150 pakketten?

 

Voipplay zorgt voor vlotte, betaalbare en gemakkelijke communicatie naar al uw contacten, zowel intern als extern.

 

In deze webinar neemt Olivier Geselle, accountmanager bij Trustteam, u mee doorheen de mogelijkheden van Voipplay. Uiteraard bespreken wij ook uitgebreid de nieuwe features. Ook onze toekomstplannen komen aan bod! We zijn namelijk dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen.

 

Wat kan u verwachten tijdens deze webinar?

☎️ Waarom Voipplay?

☎️ Connectie met externe pakketten

☎️ Welke toestellen kunnen gekoppeld worden? 

☎️ De Voipplay app

☎️ Het Voipplay portaal

 

Functionaliteiten

Kiezen voor Voipplay staat gelijk aan het verkrijgen van heel wat innovatieve VoIP functies die helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfscommunicatie.

Ontdek alle functionaliteiten

Toestellen

Een vast VoIP toestel, een draagbaar model of een handige headset: we hebben het allemaal. Maar het belangrijkste: al onze toestellen zijn ready to use!

Bekijk alle toestellen

Contacteer ons

Is er nog iets onduidelijk? Laat ons gerust weten als u nog extra vragen heeft. Test ook zeker ons VoIP platform in een gratis demoversie!

Demo aanvragen