Wat is Voipplay? een korte samenvatting over wat Voipplay is

Op heden is "De Cloud" niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan, ook in de bedrijfswereld hebben allerhande online cloudservices zoals office 365, dropbox, salesforce, Amazon hun intrede gedaan.

De volgende stap in het Cloud gebeuren is telefonie. Voipplay is een online PBX-Platform die speciaal ontwikkeld is om het telefonie gebeuren volledig in de cloud te laten werken. Met de Voipplay Cloud PBX wordt een lokale dure en ingewikkelde telefooncentrale in uw bedrijf overbodig. Alles wordt vervangen door een online PBX in de cloud.

Met Voipplay komt er een einde aan het tijdperk waarin telefooncentrales enkel door specialisten kon geïnstalleerd en beheerd worden. De configuratie en beheer van de Voipplay cloud PBX gebeurt volledig online met een webbrowser. Via de intuïtieve Voipplay webportal zijn configuraties wijzigen gewoon een kwestie van enkele muisklikken.

Online Cloud services hebben steeds het voordeel dat de gebruikers heel gemakkelijk decentraal kunnen werken en van overal en altijd aan hun applicatie of data kunnen. Voipplay trekt dit voordeel door tot op de telefooncentrale.

Als bedrijf heb je reeds een domainnaam, website en mailadressen die online beschikbaar zijn en gemakkelijk beheerd kunnen worden, met Voipplay wordt dit nu ook mogelijk op gebied van uw telefooncentrale.

Contacteer ons

VOIP-provider onafhankelijk // Gebruiksvriendelijk // Innovatieve features // Kostenbesparend